Menjador – Cuina

Un dels aspectes prioritaris per Can Regàs és l’alimentació dels seus residents. Conscients de les adaptacions que requereixen la majoria de dietes destinades a la gent gran, no renunciem al plaer de gaudir d’un bon àpat.

La nostra aposta gastronòmica es basa en la cuina amb productes de proximitat . Una extensa varietat de menús i dietes elaborades amb matèries primeres de qualitat, sempre sota la supervisió de la nostra nutricionista situen la nostra proposta alimentària a l’alçada de les necessitats i desitjos dels nostres residents. Volem donar a més, un valor afegit a tot allò que envolta l’alimentació dels nostres residents i precisament per aquest motiu ens proposem participar activament en diverses cites gastronòmiques de la ciutat com La setmana Gastronòmica de Girona, les Fires de Sant Narcís o les Jornades de Cuina de tardor adaptant els nostres àpats als esdeveniments mencionats. Les nostres dietes s’adapten a l’estat de salut i les necessitats del resident, tant en valor nutricional com en consistència (per aquells residents amb dificultats de masticació).

El servei de cuina de Can Regàs es regeix per una estricta normativa de seguretat alimentària a partir de la implantació de mesures d’autocontrol basades en els criteris de l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).